24. 04. 2018. HUP Rijeka: Radni susret: „ Otvorena vrata ZUZNR u Rijeci“ HUP Rijeka, Dolac 8/II, 51 000 Rijeka

24.04.2018.

Kao dio programa obilježavanja Svjetskog  i nacionalnog dana Zaštite na radu,  Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured Rijeka i Zavod za unapređivanje zaštite na radu održati će susret Otvorena vrata ZUNZR. Na susret se pozivaju poslodavci, ovlaštenici poslodavca, sindikalni povjerenici, članovi radničkih vijeća, povjerenici radnika za zaštitu na radu, stručnjaci zaštite na radu, ovlaštene osobe za poslove zaštite na radu i drugi zainteresirani u Primorsko – goranskoj županiji

Prevencija rizika, organizacija i provedba mjera zaštite na radu ključni su čimbenici za osiguranje sigurnih i zdravih radnih uvjeta te postizanje produktivnosti, radne učinkovitosti i konkurentnosti.

Zaštita života, zdravlja i očuvanje radne sposobnosti radnika vrednote su od posebnog društvenog interesa, i zato našom otvorenošću i partnerstvom želimo unapređivati zaštitu na radu u svakoj radnoj sredini.

Na  susretu ćete poslodavci i njihovi ovlaštenici saznati:

  • kako primijeniti propise,
  • optimizirati troškove,
  • učinkovito organizirati
  • upravljati zaštitom na radu.

 Zavod za unapređivanje zaštite na radu javna je ustanova u vlasništvu Republike Hrvatske nadležna za praćenje stanja i unapređivanje zaštite na radu, kao i za pružanje stručne pomoći poslodavcima, sindikatima, osobama ovlaštenima za poslove zaštite na radu, stručnjacima zaštite na radu, tijelima državne uprave, te svim zainteresiranim dionicima.

Otvorena vrata HUP-a i Zavoda za unapređivanje zaštite na radu u Rijeci, 24. travnja 2018. od 9,00 do 14,00 sati u prostorijama HUP-a Regionalnog ureda Rijeka, prilika je za naš neposredan kontakt, međusobno upoznavanje, informiranje i savjetovanje o svim pitanjima iz područja zaštite na radu.

 Na susretu će sudjelovati direktor HUP Regionalnog ureda Rijeka Nenad Seifert i  ravnatelj ZUZNR Vitomir Begović sa suradnicima.

 

vrh stranice