23.11.2021. Webinar Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web stranice i ciljna skupina

23.11.2021.

HUP Regionalni ured Split, u partnerstvu s Googleom i Algebrom nastavlja radionice sa  zanimljivim  webinarom

 „Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web stranice i ciljna skupina koji će se održati u utorak, 23. studenoga 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 13 sati. 

Webinar je zamišljen kao interaktivna radionica na kojoj ćete saznati slijedeće:

·       Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno.

·        Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih poslovnih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasniti ćemo pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

·        Tko su korisnici web stranica i zašto je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazati ćemo jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine.

·        Što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu te po izradi person(e)a i ciljeva web sjedišta definirati potrebne funkcionalnosti i producirati jednostavno web sjedište na wordpress platformi.

·        Osnovni termini u web produkciji te osnove korištenja CMS Wordpress sustava.

O predavaču:

Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno. Molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka, 22. studenoga 2021. godine na e-mail hup-split@hup.hr Prijavljenima šaljemo link za sudjelovanje.

vrh stranice