23.05.2019. Radionica „STech Patent info days 2 – pravni savjeti u intelektualnom vlasništvu“, Hotel Atrium, Domovinskog rata 49, Split, 10:00 sati

23.05.2019.

pozivamo vas na još jednu u nizu radionica i predavanja namijenjenih malim i srednjim poduzetnicima zainteresiranim za unaprjeđenje vlastitog poslovanja.

 Radionica pod nazivom „STech Patent info days 2 – pravni savjeti u intelektualnom vlasništvu“ će se održati u četvrtak, 23. svibnja 2019., s početkom u 10 h u dvorani Hotela Atrium u Splitu (Domovinskog rata 49).

 Radionicu vode Mislav Bradvica i Kristina Rudec, hrvatski odvjetnici poznati po svojem radu u polju parničnog prava, restrukturiranja, prava zaštite tržišnog natjecanja te u području zaštite osobnih podataka (više informacija na www.bmwc.hr)

Radionica je tematski podijeljena u 2 cjeline:

  • Pravna usklađenost poslovanja kroz zaštitu tvrtke i žiga: tema idealna za tvrtke početnike, ali i sve one koji žele revidirati svoje poslovanje u prirodnom razvojnom putu. Zakonski predviđeni postupak registracije tvrtke i žiga, uvjeti koji moraju biti zadovoljeni, vrste žigova i njegovi načini upotrebe, ali i pravne zaštite – samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore.
  • Tržišno natjecanje i GDPR – primjeri usklađenosti: naizgled naporna tema, no elementarna za sve tvrtke koje žele uskladiti poslovanje sa zahtjevima zaštite tržišnog natjecanja i pravnih normi zaštite osobnih podataka. Obradit će se svi noviteti koji su uvedeni famoznim GDPR-om i dati konkretne preporuke kako bi se minimizirao rizik od kršenja normi koje uređuju područje zaštite osobnih podataka.

 Sudjelovanje je u potpunosti besplatno, dođite i saznajte kako razviti svoje poslovanje već danas!

 Broj sudionika je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto čim prije putem obrasca: http://bit.ly/2w34EE0 

 

vrh stranice