22.10.2015. Panel rasprava „Kreativne i kulturne industrije – ključ gospodarske prekretnice“ , Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), Radnička cesta 52/1, Zagreb, 12:00

22.10.2015.

Pozivamo Vas na panel raspravu „Kreativne i kulturne industrije – ključ gospodarske prekretnice“ koja će biti održana u četvrtak, 22. listopada 2015., s početkom u 12:00 sati, u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP), Radnička cesta 52/1, Zagreb.
Riječ je o najbrže rastućem sektoru u svijetu koji generira inovacije, regenerator je zrelih industrija i glavni alat za razvoj turizma, gradova i regija. Ključne teme o kojima će se razgovarati na panelu obuhvaćaju razvoj strategije kreativne i kulturne industrije kao međusektorske suradnje, integriranje sektora kreativnih i kulturnih industrija u sve razvojne strategije kao snažnog pokretača rasta novih radnih mjesta, izvoza i socijalne inkluzije, zaštitu intelektualnog vlasništva i prava, financijske mjere za razvoj sektora kreativnih i kulturnih industrija.
  
Na panel raspravi sudjelovat će: Jasen Mesić, predstavnik „Domoljubne koalicije“, Leo Vukelić, predstavnik stranke OraH, Alen Kajmović, predstavnik koalicije „Hrvatska raste“, Jasna Matulić, predstavnica Mosta nezavisnih lista. Panel će moderirati Milan Majerović Stilinović.

Program:

12:00 – 12:10 uvodno izlaganje: „Kreativna i kulturna industrija kao pokretač razvoja“, Ivana Nikolić Popović, predsjednica HUP-Koordinacije kreativnih i kulturnih industrija

12:10 – 13:10 panel diskusija Kreativne i kulturne industrije – ključ gospodarske prekretnice“

13:10 -13:30 pitanja publike


Molimo prijave slati na e-mail: hup@hup.hr
vrh stranice