21.11.2023. Predstavljanje Kolektivnog ugovora za djelatnost drvne i papirne industrije; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31, (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek, 12:00

21.11.2023.

Informativni sastanak vezano za predstojeću primjenu granskog  Kolektivnog ugovora za djelatnost drvne i papirne industrije će se održati u utorak 21. studenog 2023. godine u prostorijama Regionalnog ureda HUP Osijek, Vukovarska 31, Osijek (zgrada Eurodom, 4. kat) s početkom u 12 sati.

Naime, proteklih godinu dana HUP je intezivno pregovarao s predstavnicima sindikata vezano za mogućnost potpisivanja granskog Kolektivnog ugovora  za djelatnost drvne i papirne industrije te je izvjesno kako će isti biti u primjeni od travnja 2024. godine.

Na ovom sastanku  predstavili bi Vam sadržaj budućeg granskog Kolektivnog ugovora te bi Vam odgovorili na sva Vaša pitanja u svezi primjene istog i eventualno nejasnih odredbi.

Dodatno, na sastanku će se predočiti i Nacionalni plan razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja Republike Hrvatske za razdoblje od 2023. do 2030. godine sa Akcijskim planom (u privitku) kao i Sporazum o osnivanju Socijalnog vijeća za sektor drvne i papirne industrije sklopljen između HUP Udruge drvne i papirne industrije i predstavnika sindikata (u privitku).

Sadržaj Kolektivnog ugovora predstavit će predsjednik HUP Udruge drvne i papirne industrije, dr.sc. Ivić Pašalić uz ostale članove HUP pregovaračkog odbora koji su prisustvovali  kolektivnom pregovaranju.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka 20. studenoga 2023. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice