2.10.2019. Konferencija: Potencijal umjetne inteligencije za Hrvatsku, HUP, Radnička cesta 52/1, 10:00

02.10.2019.

Pozivamo vas na predstavljanje dokumenta „Potencijal umjetne inteligencije za Hrvatsku“ i okrugli stol na temu umjetne inteligencije koji će biti održan 2. listopada 2019. u 10:00h u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 52/1, Zagreb.

Dokumentom „Potencijal umjetne inteligencije za Hrvatsku“ HUP ICT daje svoj pogled na potrebne preporuke i smjernice vezano uz očekivanja, stvaranje i uporabu rješenja temeljenih na umjetnoj inteligenciji kako bi pokrenuli aktivnosti za uvođenje umjetne inteligencije i uporabu iste u raznim područjima osobnog i poslovnog života.

Tvrtke koje prve započnu s primjenom umjetne inteligencije mogu očekivati da će se njihov novčani tijek u periodu do 2030. godine udvostručiti. S druge strane, tvrtke koje budu zaostajale u primjeni tehnologija umjetne inteligencije mogu očekivati smanjenje novčanog tijeka od 20%.

Prijave molimo ljubazno šaljite na hup@hup.hr, a ukoliko ste već prijavili svoj dolazak na ovo događanje, nije potrebno dodatno potvrđivati dolazak.

vrh stranice