19.07.2021. Radionica javnog nastupa, HUP, Radnička cesta 52, Zagreb, 10 sati

19.07.2021.

Hrvatska udruga poslodavaca organizira za svoje članove interaktivnu “Radionicu javnog nastupa” u suradnji s JCI Agramom koja će se održati u ponedjeljak, 19. srpnja u Hrvatskoj udruzi poslodavaca, Radnička cesta 52/1.kat s početkom u 10 sati.

Radionica će povezati teoriju i konkretne vježbe namijenjene poboljšanju javnog nastupa, s naglaskom na fonetske vježbe i ispravno oblikovanje glasa kod javnih nastupa.

Naučit ćemo o ulozi i vrstama disanja. Koje su poruke koje nam ostaju u pamćenju? Koje informacije je potrebno naglasiti tijekom svog izlaganja pred kolegama, strankama, klijentima, općom javnosti, prijateljima… Kada koristiti stanke, kojim tempom govoriti, kako izbjeći ili kontrolirati poremećaje fonacije. Na sva ova pitanja pokušat ćemo odgovoriti kroz 90 minuta interaktivne radionice. Na kraju će polaznici proći konkretne vježbe za dobivanje ugodnog, impostiranog glasa.

Voditeljica radionice je Veronika Raguž, PR Account Manager, zadužena za široki spektar klijenata. Prije Odnosa s javnošću, radila je kao voditeljica, scenaristica i novinarka.

Radionica je besplatna za članove HUP-a, s napomenom da je broj polaznika ograničen, zbog čega vas ljubazno molimo da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15. srpnja na email adresu hup@hup.hr, kako bismo vas potom mogli obavijestiti tj. potvrditi vaše sudjelovanje.

vrh stranice