19.02.2020. Radionica: Kako se pripremiti za studente?; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31 (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek, 11:00

19.02.2020.

Kako bi pospješili svoju dosadašnju suradnju oko studentske prakse, HUP Reg. ured Osijek zajedno s Adecco Hrvatska d.o.o. organizira radionicu namijenjenu poslodavcima, voditeljima timova, managerima, mentorima, te koordinatorima koji brinu o studentima u organizaciji na temu: Kako se pripremiti za studente? koja će se održati u srijedu 19. veljače 2020. godine s početkom u 11 sati u prostorijama HUP Regionalnog ureda Osijeka, Vukovarska ulica 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek. Očekivano trajanje radionice je dva sata (do 13 sati).

Cilj radionice koju će održati Martina Špiljak, Adecco Hrvatska d.o.o. je pripremiti plan kako odabrati studente, kako ih najbolje uvesti u organizaciju/tim, koje uloge postoje u timu da bi se kvalitetnije uveo student, koje zadatke i projekte pripremiti, mentoring i coaching. Ovom metodologijom želimo se fokusirati na “student experience”, kako da svaki student postane ambasador Vaše kompanije dok je član Vašeg tima, ali i nakon angažmana u kompaniji da nastavi s dobrim marketingom/employer brandingom Vaše kompanije.

Ova je radionica nastavak uspješne suradnje Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Hrvatske udruge poslodavaca, koja se intenzivirala 2014. godine i nastavila aktivno realizirati proteklih 5 godina kroz organizirane studentske stručne prakse, a koja je poslužila kao inspiracija za nastanak Inicijative privatnog sektora za mlade HUP-a i EBRD-a 2016. godine te širenje studentskih stručnih praksi i brojne druge sastavnice Sveučilišta.

Sudjelovanje je besplatno, a molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do ponedjeljka 17. veljače 2020. godine na e-mail: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice