19.02.2020. Edukacija : Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene, Radnička cesta 52/1,Zagreb , 09:00 sati

19.02.2020.

Hrvatska udruga poslodavaca i Nabava Plus u sklopu serije edukativnih događanja Pametna nabava – ljudi, tehnologija, promjene organiziraju novi događaj pod nazivom Produktivnost.


Uvodnu riječ u ime HUP-a održat će Milica Jovanović, direktorica za radne odnose i ljudske potencijale, nakon toga slijedi edukacija koju će održati Renata Ivaštinović (Nabava Plus) i Nikoleta Vujović (Brain Power).

PANEL: Panelisti će s nama podijeliti svoje priče i iskustva o tome kako oni pristupaju povećanju produktivnosti, razvoju poslovanja i zaposlenika   te kako potiču svoje timove na kreativno razmišljanje i suradnju

  Moderatorica: Renata Ivaštinović, Nabava Plus

  Ognjen Bagatin, Poliklinika Bagatin

  Sanja Debeljak-Kitak, Vetropack Straža

  Đuro Horvat, Tehnix

  Nikoleta Vujović, Brain Power
 

BIOGRAFIJE PANELISTA 

 
 
Teme o kojima ćemo, između ostalog, govoriti su: razvoj poslovanja i razvoj zaposlenika; motivacija: što nas motivira i kakva je poveznica između produktivnosti pojedinaca i organizacije;  važnost suradnje uprave i zaposlenika; sustav vrijednosti i korporacijska kultura; stres, zdravlje i fizička aktivnost kao elementi koji utječu na produktivnost; timski rad i otvorena komunikacija.

Nakon panela slijedi neformalno druženju uz kavu. Ostanite i razmjenjujte iskustva s nabavnim profesionalcima, direktorima i stručnjacima.

Svoje sudjelovanje potvrdite na mail: hup@hup.hr zaključno do 18. veljače 2020. Očekivano trajanje je 3 sata.

POZIV

vrh stranice