19. 02. 2019. Radionica Kluba kontrolera, „Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom, Split, Hrvatska udruga poslodavaca, Regionalni ured Split, Bernardinova 1, 18:00 sati

19.02.2020.

Klub kontrolera HUP-a za Splitsko-dalmatinsku županiju organizira 1. radionicu iz ciklusa “Tajne poslovnog uspjeha” pod nazivom „Znanjem o maržama do boljeg upravljanja poslovnim uspjehom", (iskaz poslovnog rezultata u brojkama i slikama razumljiv za sve struke, pregled svih razina marži, s posebnim naglaskom na marži prodaje - kontribucijskoj marži) Voditelj radionice je Frane Galzina, dipl.oec, predsjednik Kluba Kontrolera Hrvatske.

 

Pozivamo sve, menadžere, poduzetnike, financijere, računovođe, bankare, inženjere, pravnike, ekonomiste, neekonomiste...., koji su zainteresirani unaprijediti svoje poslovanje i prihvatiti kontroling kao filozofiju bez koje se moderno poslovanje više ne može zamisliti.

 Na radionici će biti govora o:

Koji su sve elementi prodajne marže?  Koje ćemo troškove sučeliti prihodima? Na što moramo posebno paziti? Da li menadžeri razumiju ove brojke? Koliki je optimalni postotak? Što nam govore iste, jesmo li uspješni ili mislimo da smo uspješni? Što bi top managment na temelju nje trebao poduzeti? Gdje nam je prag rentabilnosti? Kakve scenarije možemo predvidjeti na temelju rezultata? I još mnogo zanimljivih odgovora na ova zahtjevna pitanja dat će naš predsjednik kluba kontolera i njegov tim.

Kontroling nisu kontroleri, kontroling su svi sudionici koji prihvaćaju njegovu filozofiju. Stoga ne morate biti kontroler da biste se bavili kontrolingom. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a za članove kluba materijali sa radionice su besplatni.Broj sudionika je ograničen, pa Vas molimo da potvrdite svoj dolazak.

 Prijave na e-mail: klub.kontrolera.sdz@gmail.com

 

vrh stranice
vrh stranice