11.02.2020., Radionica, Društvene mreže (Instagram, Facebook), HUP Regonalni ured Split, Bernardinova 1, 10,00

11.02.2020.

Hrvatska udruga u partnerstvu s Google Hrvatska u sklopu programa Digitalna Garaža, organizira radionicu  na temu "DRUŠTVENE MREŽE (INSTAGRAM, FACEBOOK), dana 11. veljače 2020. s početkom u 10,00 sati u dvorani Hrvatske udruge poslodavaca Regionalnog ureda Split, Bernardinova 1/II kat, Split.

Organizirani plan i strategija za društvene medije imat će velik utjecaj na uštedu vašeg vremena i energije.

Saznajte koji društveni sadržaj najbolje funkcionira, zašto oglašavanje na društvenim mrežama može biti moćan dodatak vašoj strategiji i kako mjeriti uspjeh da biste mogli optimizirati budući društveni sadržaj.

NEŠTO VIŠE O SAMIM RADIONICAMA:

Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za članove HUP-a o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

O PREDAVAČICI:

Matea Brstilo predavačica je više marketinških i informatičkih seminara za odrasle i djecu u Algebri. Diplomirala je 2014. godine na Ekonomskom fakultetu u Splitu, studij „Informatički menadžment“. Još tijekom studija počela je raditi u nekoliko agencija za digitalni marketing. Danas ima preko pet godina iskustva u vođenju različitih marketinških kampanja na online platformama. Istovremeno, Matea je predavačica/Google Digitazerica u sklopu projekta „Google digitalna garaža“ - Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom udrugom poduzetnika i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama.

Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 10. veljače 2020. godine.

Zbog ograničenog kapaciteta dvorane, prijavite se što prije. Sudjelovanje je besplatno.

vrh stranice