18.05.2021. Webinar: Kako do gradskih i županijskih potpora za mikro i mala poduzeća?; 10:00

18.05.2021.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar „Kako do gradskih i županijskih potpora za mikro i mala poduzeća?“ koji će se održati u utorak 18. svibnja 2021. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 11:30 sati, a isti će biti organiziran putem aplikacije Jitsi Meet.  

Što je poduzeće manje, to mu je teže doći do bespovratnih sredstava za financiranje poslovanja. Jedan od rijetkih izvora koji je dostupan gotovo svima su javni pozivi za dodjele potpora za razvoj poduzetništva koje raspisuju gradovi/općine i županije.

Webinar će biti podijeljen na dva dijela. U prvom dijelu proći ćemo kroz praktične upute oko planiranja i vođenja poslovanja, koje omogućuju lakši dolazak do ove vrste poticaja.

U drugom dijelu proći ćemo kroz natječaje ovog tipa koji su dostupni na području pet slavonskih županija te strateške dokumente na kojima se ti natječaji temelje.

Očekivani ishodi seminara bit će da polaznici steći praktično znanje koje će povećati vjerojatnost da konkuriraju za bespovratna sredstva te da će steći razumijevanje sustava dodjeljivanja bespovratnih potpora za razvoj poduzetništva na lokalnoj i županijskoj razini.

Webinar je primarno namijenjen mikro i malim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranima.

Predavanje će održati Luka Matić - vlasnik konzultantskog obrta NEP-054 koji mikro, malim i srednjim poduzećima pruža usluge poslovnog savjetovanja, projektnog planiranja i menadžmenta projektnog ciklusa.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno.

Zbog ograničenog broja mjesta, molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka 17. svibnja 2021. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice