16.-18.11.2018. Kongres Futur Z: „Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 -2030., kongresni centar Hotela Royal, Opatija

16.11.2018.

I ove godine Hrvatska udruga poslodavaca biti će jedan od pokrovitelja Kongresa Futur Z: „Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015 -2030. Futur Z “ u organizaciji Hrvatskog društva za poslovnu etiku i zdravstvenu ekonomiku Hrvatskog liječničkog zbora.

 

Kongres će se održati u terminu  od 16. – 18. 11 . 2018. u Opatiji, u kongresnom centru hotela Royal. Misao vodilja projekta i platforme Futur Z je organizirati jedinstveni događaj u  Republici Hrvatskoj i regiji koji okuplja sve neposredne dionike zdravstvenog sustava – liječnike , medicinske stručnjake, zdravstvene djelatnike, medicinske sestre i predstavnike javnog zdravstvenog sustava.

Cilj je omogućiti interakciju i direktni kontakt sa  predstavnicima zdravstvene administracije , državnih institucija, sektora zdravstvenog osiguranja, farmaceutskom industrijom, predstavnicima strukovnih komora, stručnih udruga vezanih uz zdravstvenu djelatnost , IT sektorom , udrugama pacijenata  ali i medijima koji su zastupljeni u velikom broju i izuzetno bitni zbog senzibilizacije javnosti .

Više informacija možete pronaći na https://futur-z.com/

vrh stranice
vrh stranice