15.5.2013., Prometovanje i sigurna opskrba medicinskim proizvodima pri ulasku Hrvatske u EU, Zagreb, 12:00

15.05.2013.

Hrvatska udruga poslodavaca u suradnji sa Hrvatskom agencijom za lijekove i medicinske proizvode, Ministarstvom zdravlja i Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje organizira Okrugli stol na temu Prometovanje i sigurna opskrba medicinskim proizvodima pri ulasku Hrvatske u EU, u srijedu 15. svibnja 2013. u 12:00 sati, u prostorijama Hotela Panorama, Trg K. Ćosića 9, Zagreb.

Na Okruglom stolu razgovarat će se o novom Zakonu o medicinskim proizvodima, medicinskim proizvodima sada i pri ulasku u EU te o usklađivanju postojećih propisa HZZO-a i Ministarstva s novim Zakonom o medicinskim proizvodima, s ciljem sigurne i kontinuirane opskrbe pacijenata medicinskim proizvodima.
Inicijativa je pokrenuta na temelju zajedničkih konzultacija članova HUP-a sa predstavnicima državnih institucija radi pravovremenog pripremanja za nove uvjete poslovanja koje donose promjene u regulativi prometa medicinskih proizvoda, a koje će nastupiti zbog pristupanja Hrvatske u EU i već se primjenjuju ili će se tek implementirati tokom ove godine.

Okrugli stol je osmišljen kao interaktivno predavanje u kojem će se nakon izlaganja moći postaviti pitanja sukladno interesima sudionika okruglog stola.
Prijave će se prihvaćati do popune kapaciteta dvorane. Zbog ograničenog broja sudionika, na okrugli stol se mogu prijaviti maksimalno dvije osobe po organizaciji. Za prijavu je dovoljno ispuniti prijavnicu u prilogu i dostaviti je na: sanja.smoljak@hup.hr ili fax: 01/4897-556 do 10. svibnja 2013.


Prijavnica 
vrh stranice