14.12.2022. Webinar: Kako sredstva NPOO-a iskoristiti za digitalnu i agilnu transformaciju; 10:00

14.12.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira webinar „Kako sredstva NPOO-a iskoristiti za digitalnu i agilnu transformaciju“ koji će se održati u srijedu 14. prosinca 2022. godine s početkom u 10 sati.  Webinar traje do 12 sati.  

U 2022. godini proveden je prvi od triju najavljenih javnih poziva kojima bi se MSP-ovima dodjeljivale bespovratne potpore za digitalnu transformaciju. S obzirom na to da u 2023. godini konačno očekujemo i vaučere za izradu strategija digitalne transformacije na webinaru će biti riječi o tome kako maksimizirati korist od tih sredstava. Naime, kao digitalizacija ne podrazumijeva samo novu računalnu opremu, nego i nove metode rada.

Potekli iz razvoja softvera, agilni okviri rada fokusiraju se na izgradnju timova, povećanje učinkovitosti i isporuku vrijednosti kupcima. Cilj webinara je objasniti koje su prednosti agilnih načina rada (čak i van IT sektora) te zašto je agilna transformacija važna za maksimiziranje poslovnih efekata potpora za digitalnu transformaciju.

Webinar je primarno namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranima.                           

Predavanje će održati Luka Matić - vlasnik konzultantskog obrta NEP-054 (član HUP-ove udruge profesionalaca za EU fondove), specijaliziran za projekte inovacija, digitalizacije te istraživanja i razvoja. Pri Scrum.org akreditiran je za primjenu agilnih okvira Professional Scrum i Professional Scrum with Kanban.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno za članove HUP-a.

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnice do utorka 13. prosinca 2022. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice