14.02.2023. PUMA seminar: Kako podatke tvrtke učiniti sigurnim; HUP Reg. ured Osijek, Vukovarska ulica 31, (zgrada Eurodoma, IV. kat), Osijek, 10:00

14.02.2023.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek organizira koristan seminar na temu: Kako podatke tvrtke učiniti sigurnim koji će se održati u utorak 14. veljače 2023. godine s početkom u 10 sati u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Vukovarska ul. 31 (Eurodom, IV. kat), Osijek. 

U svijetlu trenutnih događaja kada je sve više poslovnih subjekata, odnosno njihovi sustavi hakirani te kako se zaštititi od kibernetičkih napada, odnosno kako i dalje sačuvati svoje podatke je svrha ovog seminara koji će osvijestiti polaznike s čime se mogu suočiti i kako se najbolje zaštititi. 

Sadržaj

             Zaštita računala;

             Zaštita lokalne mreže:

             Sigurnosna kopija podataka;

             Organizacija i rad s podacima te njihovo spremanje;

             Rasprava.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a namijenjen je svim poduzetnicima.

Predavanje će održati predstavnici tvrtke "Imputo informatika" koja dugi niz godina uspješno posluje u IT sektoru. Servisima i održavanjem računala i uredske oprema, sigurnosnim kopijama podataka, zaštitom računala i lokalne mreže.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka 13. veljače 2023. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice