12.6.2018. Dan poduzetnika, Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 11:00

12.06.2018.

Poštovana/i,

najznačajniji godišnji skup hrvatskih poduzetnika i gospodarstvenika Dan poduzetnika, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca, ove godine održat će se 12. lipnja 2018., s početkom u 11:00 sati, u Kristalnoj dvorani Hotela Westin u Zagrebu.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Danu poduzetnika 2018. na kojem ćemo obilježiti i 25 godina rada naše Udruge. Središnja tema ovogodišnjeg skupa bit će investicije i mogućnosti za njihovu uspješnu realizaciju.

Na Danu poduzetnika ćemo također uručiti i nagrade timovima srednjih škola za najbolje poduzetničke ideje prijavljene na naš natječaj Poduzetnici budućnosti. Taj smo natječaj s ciljem poticanja poduzetništva među mladima pokrenuli u povodu 25. obljetnice HUP-a u partnerstvu s predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj te uz pokroviteljstvo Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Na Danu poduzetnika očekujemo oko 1000 poduzetnika i poslodavaca, članova HUP-a, predstavnike izvršne vlasti, predstavnike sindikata, predstavnike diplomatskog zbora u Republici Hrvatskoj, predstavnike elektronskih i tiskovnih medija te druge visoke goste iz gospodarstva i politike.

 

 POZIVNICA

PROGRAM

Zahvaljujemo sponzorima:

vrh stranice