12.4.2013., 5. međunarodna konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki, Zagreb, 9:30

12.04.2013.

U organizaciji poslovnog tjednika Lider i pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta i HUP-a i CEPOR-a kao partnera, u Hotelu Four Points by Sheraton Panorama, s početkom u 9:30, održat će se 5. međunarodna konferencija pod nazivom Budućnost obiteljskih tvrtki.
Obiteljski posao je dominantan u strukturi gospodarstva, ali jedinstvenost interakcije vlasništva, upravljanja i sukcesije u velikoj mjeri je zanemarena u razumijevanju strateške orijentacije. Ovom prilikom želi se upozoriti na potrebu primjena različitih programa i instrumenata ekonomske politike koje prepoznaju specifičnosti obiteljskih poduzeća i pružiti informacije o izvorima financiranja od državnih institucija putem kojih će se otvoriti prilika za daljnji rast i razvoj obiteljskih tvrtki.
U radu konferencije sudjeluju Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta RH, Ajit Singh, ACG Indija, prof.dr. Slavica Singer , Cepor, Ana Fresl, PJR, dr.sc. Andrej Grubišić (Grubišić & Partneri), mr.sc. Danko Sučević (Infokorp), Boris Golob (StepRi) i Boris Vukić (Adizes).
U okviru Konferencije održat će se i Okrugli stol pod nazivom Nedjeljni obiteljski ručak - Obiteljske uloge poslovno i privatno u kojem sudjeluju Ivan Topčić (Tim Kabel), Stipe Ćorluka (Ustanova za zdravstvenu njegu Ćorluka), Ivan Artuković (Franck), Mario Ravlić (RAVLIĆ ugostiteljsko trgovačka djelatnost) te radionica pod nazivom Vanjski kapital i dinamika obiteljskog poduzećakoju će voditi Danijel Ritz, Sikon.

PRILOZI:

O Konferenciji

Program 

Prijavnica
vrh stranice