12.05.2023. Webinar „Od ideje do uspjeha: Koji poticaji mogu ubrzati rast vašeg poslovanja

12.05.2023.

Hrvatska udruga poslodavaca regionalni ured Split , u suradnji sa tvrtkom Vision Compliance Vas poziva na besplatnu online edukaciju „Od ideje do uspjeha: Koji poticaji mogu ubrzati rast vašeg poslovanja ", koja će se održati 

12. svibnja 2023. u 12 sati.  

Prezentacija traje sat vremena.

Naučite nešto novo i korisno za svoje poslovanje! Edukacija će Vam pružiti sve potrebne informacije o tome koje novčane i porezne potpore, osim EU fondova, imate pravo iskoristiti kao poduzetnik. Također, Bit će kratko predstavljenii obrasci koji su potrebni za ostvarenje prava na potpore, kada ih treba poslati i kome te koji su uvjeti za dobivanje potpora. 

Edukacija će se održati u online formatu, što znači da možete sudjelovati iz udobnosti vlastitog ureda ili doma uz ručak. Edukacija će trajati 1 sat, tijekom kojeg ćete imati priliku postavljati pitanja i dobiti korisne savjete. 

Ne propustite ovu priliku da unaprijedite svoje poslovanje i iskoristite sve potpore koje Vam stoje na raspolaganju. Prijavite se već danas na  web Vision compliance stranici i vidimo se na edukaciji. 

 

https://visioncompliance.eu/hr/12-5-2023-learnlunch-od-ideje-do-uspjeha-koji-poticaji-mogu-ubrzati-rast-vaseg-poslovanja/

 

vrh stranice