12.05.2016. Dodjela HUP-ove Nagrade za primjere dobre prakse DOP-a, Hrvatska udruga poslodavaca, Radnička cesta 52/1, Zagreb, 9:30

12.05.2016.

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na svečanu dodjelu Nagrade Hrvatske udruge poslodavaca za primjere dobre prakse društveno odgovornog poslovanja, koja će se održati 12. svibnja 2016. s početkom u 9:30 sati u prostorima HUP-a, Green Gold centar, Radnička cesta 52, Zagreb.
Nagrada Hrvatske udruge poslodavaca utemeljena je u okviru EU projekta „Društveno odgovorno poslovanje za sve“ (CSR for ALL) i nastavila se razvijati kao važna aktivnost HUP-a kojom potičemo primjenu načela DOP-a u poslovanju naših tvrtki članica.

Nagrade dodjeljujemo u područjima brige za zaposlenike, brige za zajednicu i brige za okoliš i to u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki. Ove godine uveli smo i posebnu nagradu za promicanje društveno odgovornog poslovanja unutar dobavljačkog lanca, a Veliku nagradu dobiva ona tvrtka koja najbolje inkorporira DOP u svoje cjelokupno poslovanje.

Ovogodišnju svečanost dodjele nagrada svojim dolaskom će uveličati i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović koja će uz vodstvo HUP-a uručiti nagrade dobitnicima.

Ljubazno molimo da dolazak predstavnika Vaše tvrtke na svečanu dodjelu nagrada potvrdite na vali.marszalek@hup.hr najkasnije do 10. svibnja 2016. godine.

PROGRAM
vrh stranice