11.4.2018. Seminar: Educiraj se ili nestani! HUP, Radnička cesta 52/1, Green Gold, Zagreb, 10:00

11.04.2018.

Poštovana/i,

pozivamo vas na edukativni seminar „Educiraj se ili nestani!“ koji će se održati u prostorijama HUP-a, Radnička cesta 52/1, Green Gold s početkom u 10:00 sati.

Seminar na temu psihologije preuzimanja odgovornosti vodit će Matej Sakoman, magistar i profesor psihologije, Bagatin Akademija.
Jeste li se ikad zapitali – tko je poduzetnik ako ne kreativni odgovor na društvenu pasivnost i očaj?
To je osoba vizije i nade koja gleda naprijed, koja sanja i koja gradi!
On je određen psihologijom preuzimanja odgovornosti u svim okolnostima svog života!
Poduzetnik bez nade nije dobar poduzetnik.

Druga strana medalje je psihologija očaja!
Psihologija očaja može obuzeti pojedince, timove i čitave kompanije koji provode život, možemo reći " mimo sebe" dok bi život trebali živjeti punim plućima!
Psihologija očaja može zamračiti čak i poduzetnički um kroz fenomen naučene bespomoćnosti!

Poduzetnicima je iznimno važno razumjeti psihologiju očaja i psihologiju preuzimanja odgovornosti kao dva različita odgovora na vremenski period u kojem se nalazimo.Odgovor na očaj i pasivnost je psihologija preuzimanja odgovornosti koja jamči životni uspjeh i zadovoljstvo usprkos mnogim nedaćama - povratak sebi kroz vjeru, nadu i aktivno tražnje rješenja!

O predavaču: Matej Sakoman, magistar je i profesor psihologije, voditelj tvrtke Resisto, a kao glavni interes u svom radu navodi područje očuvanja mentalnog zdravlja i motivacije ljudi. Često sudjeluje na konferencijama i obrazovnim ustanovama kao gost predavač i stručnjak iz područja ljudskih resursa. U zadnjih nekoliko godina održao je više od 250 edukacija u području coachinga, liderstva i razvoja mekih vještina za zaposlenike i menadžment uglednih tvrtki.


Svoje sudjelovanje na seminaru prijavite na e-mail: ivana.zlataric@hup.hr najkasnije do utorka, 10.4.2018. godine.

Seminar je besplatan za članove HUP-a.

PROGRAM SEMINARA
vrh stranice