11.11.2016. Mogućnosti za investicije hrvatskog privatnog sektora u EU i trećim zemljama, HUP, Radnička cesta 52/1, Zagreb, 9:00

11.11.2016.

Poštovana/i,

pozivamo vas na Konferenciju pod nazivom Mogućnosti za investicije hrvatskog privatnog sektora u EU i trećim zemljama koja će se održati 11. studenoga 2016. godine u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca (HUP), Radnička cesta 52, 1. kat.

Konferenciju organiziraju Hrvatska udruga poslodavaca, Ministarstvo vanjskih i europskih poslova i Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj. Svrha Konferencije je hrvatskim poduzetnicima ponuditi konkretne informacije o mogućnostima i načinima ulaganja uz podršku Europskog fonda za strateška ulaganja u Hrvatskoj i ostalim državama članicama Europske uniji, ulaganja uz podršku Europskog fonda za održivi razvoj u zemljama Afrike i europskog susjedstva te sudjelovanja u provedbi razvojnih projekata koje financira Europska unija diljem svijeta.

Privatni sektor jedan je od ključnih dionika u međunarodnoj razvojnoj politici budući da svojim gospodarskim aktivnostima, ulaganjima i razmjenom sa zemljama u razvoju izravno utječe na njihov napredak. Iz tog razloga Europska unija i Hrvatska kao članica poduzetnike vide kao prirodne partnere u suradnji s tim zemljama.

U prvome dijelu Konferencije stručnjaci iz Europske komisije predstavit će nove i inovativne fondove, preko kojih će poduzetnici iz Hrvatske moći dobiti podršku pri ulaganju u Hrvatskoj, državama članicama Europske unije te u trećim zemljama. U drugome dijelu bit će predstavljeni konkretni primjeri izrade uspješnih razvojnih projekata te slučajevi iz poslovne prakse tvrtki i poduzetnika iskusnih u korištenju financijskih sredstava EU-a koja će se završiti raspravom sa stručnjacima EU-a.

Molimo vas da se za sudjelovanje prijavite najkasnije do 8. studenoga 2016. na email adresu stefica.francina@hup.hr.


PROGRAM KONFERENCIJE
vrh stranice