10.12.2014. Forum obiteljskih poduzeća 2014., CEPOR-u, Trg J.F. Kennedya 7, Zagreb (zgrada Ekonomskog instituta), 9:00

10.12.2014.

CEPOR organizira 10. prosinca 2014. u Zagrebu Forum obiteljskih poduzeća čiji je cilj pružanje informacija i razmjena iskustava obiteljskih poduzetnika na temu izazova razvoja i održivosti obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj.
Predavači na Forumu su Toni Brunello, vodeći talijanski stručnjak u području prijenosa poslovanja, Vlatka Cikač, odvjetnica i registrirana izmiriteljica i Mario Brekalo, financijski direktor poduzeća Agronom d.o.o. i savjetnik uprave u obiteljskom poduzeću.
U sklopu Foruma Mirela Alpeza održat će predavanje na temu prijenosa poslovanja, i podijeliti polaznicima minivodič "Prijenos poslovanja" koji je pripremio CEPOR u okviru projekta "Poboljšanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice - BIZImpact II".

Cilj Foruma je pružanje informacija i razmjena iskustava obiteljskih poduzeća na temu izazova razvoja i održivosti obiteljskih poduzeća u Hrvatskoj.
Obiteljska poduzeća imaju značajnu ulogu u gospodarstvu Hrvatske – većina malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj su obiteljska, a više od 50% zaposlenih radi u obiteljskim poduzećima. Njihov dugoročni opstanak ovisi o pravovremenoj pripremi za prijenos poslovanja čiji je cilj zaštita kapitala vlasnika poduzeća, ali i očuvanje radnih mjesta zaposlenih kroz stvaranje pretpostavki za kontinuitet uspješnih poslovnih aktivnosti.

Hrvatska udruga poslodavaca partner je na projektu.

Sudjelovanje na Forumu se ne naplaćuje.

Prijavu za sudjelovanje poslati na e- mail deterovic@cepor.hr.

Preuzmite:
prijavnica
letak
program
vrh stranice