1. Susret Vozača i poslodavaca unutar “Kampanje za jačanje socijalnog dijaloga” – Zagreb, Hotel International, 17.12.2018.

23.01.2019.

Dana 17.12.2018. održan je prvi od deset susreta vozača i poslodavaca unutar kampanje za jačanje socijalnog dijaloga. Susret je održan sa početkom u 10:00h u Zagrebu, u Hotelu International.

Uvodnom riječi o samom projektu, susretu i ciljevima sudionicima se obratio Miljenko Gočin koji je voditelj samog projeka čiji je susret jedan od elemenata provedbe.

Predavanjem na temu “Uvod u socijalni dijalog” započeo je službeni dio susreta u kojem je Dijana Fazlić, mag.iur. sudionicima iznjela problematiku kolektivnih ugovora i socijalnog pregovaranja.

Predavanje na temu radnih vremena mobilnih radnika sudionicima je prezantirao Viktor Gotovac, profesor radnog prava sa Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Konstruktivna rasprava nakon predavanja očekivano je zanimala sve sudionike koji su iznosili stavove i uspješno učili od predavača kako poboljšati socijalne pregovore i kako obavljati svoje poslove na najbolji mogući način.

vrh stranice