09.06.2022. Konferencija: Neiskorišteni potencijal Slavonije – što nam donose digitalizacija i zelena tranzicija?; Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23, Antunovac, 10:00

09.06.2022.

Konferencija u organizaciji Međunarodne mreže poslovnih žena i HUP Regionalnog ureda u Osijeku na temu:  „Neiskorišteni potencijal Slavonije – što nam donose digitalizacija i zelena tranzicija?“ održati će se u četvrtak 09. lipnja 2022. godine s početkom u 10 sati, u Konferencijskog dvorani na II. katu Poduzetničkog inkubatora i akceleratora Antunovac, Gospodarska zona Antunovac 23, Antunovac.

Konferencija je zamišljena kao jednodnevno događanje s dva predavanja i jednim panelom.

Prvo predavanje će se baviti zelenom infrastrukturom gada Osijeka i svjetskim primjerima zelene tranzicije, a drugo aktualnim i EU natječajima za digitalizaciju i zelenu tranziciju u najavi.

Ako uzmemo u obzir podatak da samo 15% poslovnih subjekata koristi zelenu tehnologiju dok je stupanj digitalizacije unatoč pozitivnim trendovima i dalje na nedovoljnoj razini. Ova konferencija ima za cilj potaknuti sve dionike na razmišljanje i ukazati na nužnost prihvaćanja promjena.

Na  panelu Iskustva hrvatskih kompanija u zelenoj tranziciji i digitalizaciji će sudjelovati predstavnici uspješnih tvrtki i organizacija koji će nam ispričati svoja iskustva  i svoj pogled na ovu temu: 

           Tihana Kostenko, direktorica, Saponia Osijek

           Mirjana Samardžić Novoselec, članica Uprave Apsolon

           Nicola Marini, direktor, Olimpias Grupa (Benetton)

           Zvonko Popović, direktor, Kanaan d.o.o.

           Mario Salai, direktor, PlantOn

Više o konferenciji u programu. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, te molimo da prijavite Vaše sudjelovanje zaključno do utorka 07. lipnja 2022. godine na e-mail: hup-osijek@hup.hr

 

PROGRAMprogram-neiskoristeni-potencijal-slavonije-09062022.pdf

vrh stranice