08.12.2015. Treći susret znanosti i gospodarstva - put sigurne budućnosti; Ekonomski fakultet u Osijeku (Aula Glagoljice), Trg Lj. Gaja 7, 11:00

08.12.2016.

Nadolazeći susret potaknut je nastojanjima za još čvršćim povezivanjem akademske i poslovne zajednice sukladno potpisanom Sporazumu između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i HUP-a te ove godine tema panela: "Izazovi mladih na tržištu rada - vizija Slavonije, Baranje i Srijema, kojim ćemo obilježiti treću godinu suradnje između Ekonomskog fakulteta iu Osijeku i Hrvatske udruge poslodavaca. Osim toga, ove godine će naš program ojačati i gospođa Vedrana Jelušić Kašić (direktorica EBRD-a za Hrvatsku, Sloveniju, Slovačku i Mađarsku) s najavom inicijative za mlade, u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, a koja program studentskih stručnih praksi širi na cijelu Hrvatsku.
Treći po redu susret znanosti i gospodarstva u organizaciji HUP-a i Ekonomskog fakulteta u Osijeku će se održati u četvrtak 08. prosinca 2016. godine s početkom u 11 sati, u Auli Glagoljice Ekonomskog fakulteta u Osijeku.

Poziv / Program
vrh stranice