08.04.2014. EU radionica „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“, HUP Osijek, Osijek, Trg Lj.Gaja 6,11:00

08.04.2014.

Objavljeno je otvaranje natječaja ‘Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa‘ s temeljnim ciljem poticanja rasta i razvoja te konkurentnosti mikro i malih gospodarskih subjekata, u ukupnoj vrijednosti od 24.061.600,00 kuna. HUP i Algebra, nakon Zagreba i Splita organizirat će besplatnu info-radionicu i u Osijeku na kojima ćete s najboljim hrvatskim konzultantima moći razgovarati o natječaju i konkretnim rješenjima za koje možete ostvariti sufinanciranje.

Ako je vaša organizacija prerasla postojeća IKT rješenja i svjesni ste nužnosti uvođenja najnovijih informacijskih i komunikacijskih tehnologija koje su vam zbog visoke cijene teško dostupne, svakako biste trebali razmisliti o apliciranju na ovaj natječaj kojim možete ostvariti bespovratna sredstava iz EU fondova u vrijednosti do čak 85% ukupnog troška investicije.
vrh stranice