07.04.2022. DIGI-WOMEN Konferencija o digitalizaciji poslovanja u malim i srednjim poduzećima, HUP, Radnička cesta 37a, 10:00

07.04.2022.

Pozivamo Vas na DIGI-WOMEN konferenciju koja je posvećena temi digitalizacije poslovanja malih i srednjih poduzeća te izazovima razvoja poduzetništva žena u digitaliziranom svijetu. 

Konferencija će se održati u četvrtak, 7. travnja 2022., s početkom u 10 satiu Zagrebu, u prostorima Hrvatske udruge poslodavaca, Radnička cesta 37a

Konferencija će okupiti stručnjake za digitalizaciju poslovanja, predstavnike organizacija koje pružaju podršku razvoju poduzetništva žena, te žene poduzetnice.

Suorganizatori konferencije su CEPOR – Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, HUP– ICT Udruga i Europska banka za obnovu i razvoj, a partneri Hrvatska udruga poslovnih žena KRUG, Women in Adria, Udruga Glas poduzetnika i HSM Informatika.

 

Konferencija se održava u sklopu projekta DIGI-WOMEN financiranog sredstvima Erasmus+ programa Europske unije, te se sudjelovanje na konferenciji ne naplaćuje. Prijave za konferenciju zaprimaju se putem linka: PRIJAVA.

 PROGRAM 

 

Veselimo se Vašem sudjelovanju!

vrh stranice