07. 07. 2020. - HUP RI, On-line radionica Promišljajmo zajedno...donošenje poslovnih odluka u vremenima velike neizvjesnosti", 14:00-16:00 sati

07.07.2020.

U utorak, 07. srpnja 2020. u trajanju od 14:00 - 16:00 sati, održati će se On-line radionica za poduzetnike na temu: "Promišljajmo zajedno....donošenje važnih odluka u vremenima velike neizvjesnosti"
 
Radionicu organizira  HUP Regionalni ured Rijeka u partnerstvu s CEPOR - Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, STEP RI znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci i Akademijom za poduzetništvo Europskog fonda za jugoistočnu Europu.

Radionica je namijenjena poduzetnicima suočenim s izazovima donošenja važnih poslovnih odluka u vremenima velike neizvjesnosti. 

Radionica će omogućiti razmjenu iskustava o problemima i prilikama u poslovanju nastalih kao posljedica krize. Cilj radionice je dobiti ideje za prilagodbu svog poslovanja novim okolnostima i omogućiti održivost poslovanja.

Okosnicu radionice čine sljedeće teme:

-           Ključne promjene u poslovanju 

-           Prilike i izazovi kao posljedica promjena u poslovanju 

-           Kako zadovoljiti potrebe klijenata i zaposlenika i ostati konkurentan?

Ovo neće biti klasični webinar na kojemu samo sjedite i slušate predavanje, a neće biti ni klasični panel na kojem nekoliko poduzetnika dijeli svoja iskustva.

Boris Vukić iz Adizes SEE održat će kratko uvodno izlaganje, a nakon toga, u organiziranoj diskusiji, u manjim grupama, svoja iskustva i razmišljanja imat ćete priliku razmjenjivati upravo vi, poduzetnici. U završnom dijelu, rezime radionice i svoj pogled na razvoj poslovanja dat će Boris Popović, suvlasnik i direktor poduzeća Alarm automatika iz Rijeke.

On-line radionica će se održati putem aplikacije Zoom. Za početak, potrebno je napraviti prijavu za sudjelovanje, a nakon prijave poslat ćemo Vam vrlo jednostavne upute i link putem kojeg ćete moći pristupiti on-line radionici. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do petka 03.07.2020. do 16 sati.
vrh stranice
vrh stranice