06.09.2022. PUMA seminar: Brendiranje i brend strategija za poduzeća; Velika vijećnica Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, 12:00

06.09.2022.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira seminar „Brendiranje i brend strategija za poduzeća“ koji će se održati u utorak 06. rujna 2022. godine u Velikoj vijećnici Brodsko-posavske županije, Petra Krešimira IV 1, Slavonski Brod, početkom u 12 sati. 

Teme radionice:

Uvod u brending

Razvoj brend strategije

             Misija i vizija

             Ciljevi

             Istraživanje tržišta

             Odabir ciljnog tržišta

             Pozicioniranje

Implementacija brend strategije

             Izrada marketing plana

             Odabir komunikacijskih alata

             Mjerenje

Zaključak i rasprava

Seminar će pokriti definiranje samog brenda u korelaciji sa općeprihvaćenom idejom što brend jest. Predstaviti će se sam proces izrade brend  strategije kroz određivanje misije, vizije, ciljeva, istraživanje tržišta, odabir ciljnog tržišta kako bismo na kraju definirali željenu poziciju našeg brenda u svijesti potrošača. U završnom dijelu govoriti ćemo o brendingu kao kontinuiranom procesu kroz samu implementaciju procesa brendiranja te otkriti da li se nešto neopipljivo kao što je brend uopće može mjeriti.

Seminar je namijenjen svim poduzetnicima koji tek trebaju krenuti u proces brendiranja, kao i poduzetnicima sa etabliranim brendovima u postupku prilagodbe modernim kanalima komunikacije.

Predavanje će održati Dean Krizmanić. Trenutno vlasnik svojeg poduzeća, te uz dugogodišnje radno iskustvo na poslovima digitalnog marketinga. Radi kao i vanjski suradnik za Algebru upravo na ovoj i sličnim temama, te pruža savjetovanje poduzećima u tranziciji na digitalno poslovanje, kao i vođenje marketinških kampanja.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Molimo da svoje sudjelovanje prijavite do ponedjeljka 05. rujna 2022. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice