06.04.2016. Izazovi digitalne ekonomije i budućnost automobilske industrije, Dvorana CRES Zagrebačkog velesajma, Zagreb, 11:00

06.04.2016.

Nakon osam godina Zagreb Auto show opet je otvorio svoja vrata. Povodom ove međunarodne manifestacije, kojoj je i HUP dao podršku čast nam je pozvati Vas na okrugli stol Hrvatske udruge poslodavaca u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom na temu „Izazovi digitalne ekonomije i budućnost automobilske industrije“.

Okrugli stol će se održati u srijedu, 06. travnja 2016. godine s početkom u 11:00 sati u dvorani Cres, Zagrebačkog velesajma (dvorana Cres nalazi se u sklopu Kongresnog centra kod Gastro globusa).

Uvodnu prezentaciju o novim trendovima automobilske industrije održat će g. Zdravko Marijić iz konzultanske kuće THE BOSTON CONSULTING GROUP*.
Nakon uvodne prezentacije održat će se panel rasprava u kojoj će sudjelovati:

• Dražen Crnković, direktor Ducati komponenti d.o.o.
• Saša Cvetojević, poduzetnik i promicatelj automobila na električni pogon
• Hrvoje Balen, dopredsjednik HUP-Udruge informatičke i komunikacijske djelatnosti
• Marko Pejković, potpredsjednik za razvoj poslovanja Rimac Automobili d.o.o.
• Bruno Židov, Energetski institut Hrvoje Požar

Moderator panela: Agan Begić, direktor Promocije plus


Sadržaj okruglog stola:
Smjer budućeg razvoja automobila. Zašto je sve više električnih automobila i hibrida u zemljama razvijenih gospodarstava. Gdje je budućnost hrvatske automobilske industrije i kako iskoristiti nove trendove. Što su najnoviji trendovi u automobilizmu po pitanju energetske učinkovitosti, održivog razvoja i ekologije. Green Cars, električna vozila, hibridi? Primjena najnovijih tehnologija u proizvodnji automobila – C2C i V2V, autonomna vozila budućnosti, razvoj softvera za automobile – sve jači trend integracije (Apple, Google Car i sl.), razvoj posebno jake čvrstoće metala s nanočesticama i sl. Kakve vještine će ljudi morati posjedovati za radna mjesta budućnosti i upotrebu ovakvih automobila i kakva radna mjesto ćemo trebati. Promjene u pristupima kupcima/klijentima u budućnosti prodaje.

Sudjelovanje na okruglom stolu je besplatno i otvoreno za sve zainteresirane sudionike.
Nadamo se da ćete se pridružiti našem događanju, a svoj dolazak potvrdite putem maila: hup@hup.hr

**Zdravko Marijić je konzultant u The Boston Consulting Group-u, specijaliziran za teme u TMT (Telecom-Media-Technology) sektoru, posebice na tehnološke trendove i njihov utjecaj na strategije velikih korporacija.
Zdravko je konzultant od 2010 godine, dominantno na projektima u CEE regiji. Diplomirao je elektrotehniku na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu i završio MBA na INSEAD-u u Francuskoj i Singapuru.
vrh stranice