05.12.2014. Predstavljanje projekta „Kreativna i kulturna industrija kao pokretač razvoja“, Muzej suvremene umjetnosti , Av. Dubrovnik 17 2 kat, 11:00

05.12.2014.

Hrvatski klaster konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija i HUP Koordinacija kreativnih i kulturnih industrija predstavit će zajedničku suradnju koja počinje mapiranjem industrije.
Tom će prilikom biti predstavljena i najnovija europska studija Stvaranje rasta: Mjerenje kulturnih i kreativnih tržišta u EU, koju je inicirala Europska grupacija društava autora i skladatelja GESAC gdje će se doznati informacije o veličini i financijskog vrijednosti navedenog tržišta u Europskoj uniji.

Predstavljanje će se održati u Muzeju suvremene umjetnosti u petak, 5. prosinca 2014. godine s početkom u 11,00 sati u istočnoj dvorani na drugom katu, Av. Dubrovnik 17.

Na konferenciji će govoriti: Ivana Nikolić Popović – predsjednica HKKKKI i HUP-KKKI, Marija Rajaković – Načelnica sektora MINGO, Jasminka Martinović – direktorica HUP granskih udruga, Berislav Horvat – direktor EY, Snježana Pintarić – ravnateljica MSU, Aleksandar Battista Ilić – dekan ALU, Nenad Marčec – glavni direktor HDS ZAMPa, Hrvoje Hribar – predsjednik HAVC, Lovro Nola – direktorMachina.

vrh stranice