04.11.2022. PUMA seminar: Porezne aktualnosti 2022.; Ekonomski fakultet u Osijeku, Trg Lj. Gaja 7, Osijek, 10:00

04.11.2022.

Na traženje članova HUP-a sa s ciljem što bolje informiranosti poslodavaca o novim propisima, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa organizira seminar na temu: „Porezne aktualnosti 2022.“ koji će se održati u petak 04. studenoga 2022. godine s početkom u 10 sati u dvorani 7 Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Trg Ljudevita Gaja 7, Osijek (zbog velikog interesa promijenjena lokacija održavanja).

Već tradicionalno svake godine organiziramo seminar na kojem će se obraditi porezne aktualnosti, novi porezni propisi, prijedlozi novih izmjena, aktualna mišljenja i praksa Porezne uprave.

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica u kojoj će polaznici moći postavljati pitanja predavačima.

Seminar će održati predstavnici Mazars Hrvatska:

Vladimir Nol, direktor u društvu Mazars Hrvatska. Ima višegodišnje iskustvo rada u poreznom odjelu Big Four-a te je jedan od vodećih stručnjaka za pitanja poreza na dohodak i doprinosa, te međunarodnih ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja. Tijekom karijere je bio zadužen za mnoge projekte optimiziranja poreznog položaja poduzeća i fizičkih osoba u zemlji i inozemstvu, kao i projekte poreznih pregleda i dubinskih snimanja (due diligence) te pomoći prilikom poreznih nadzora i sudskih postupaka.

Tomislav Zaleznik, radi na poziciji managera specijaliziran u području PDV-a, a svoje znanje u tome dijelu, s posebnim naglaskom na praksu Europskog suda pravde, dodatno je unaprijedio radom u inozemnim uredima Mazars grupe. Tijekom svoje karijere radio je na raznim projektima poreznog savjetovanja, uključujući dubinska snimanja, porezne preglede i drugo. Koautor je stručnih članaka te je sudjelovao na više međunarodnih seminara o PDV-u. Magistar je ekonomije, akademsko zvanje stekao na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno je u procesu licenciranja za ovlaštenog računovođu UK-a (ACCA).

Sudjelovanje na seminaru je besplatno za članove HUP-a.

Zbog ograničenog broja mjesta, prijave će zaprimati redoslijedom te molimo da svoje sudjelovanje prijavite putem prijavnice (u prilogu) do četvrtka 03. studenoga 2022. godine do 12 sati elektronskim putem na: hup-osijek@hup.hr

vrh stranice