04 -05.05.2017. 21. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, Hotel Ivan, Solaris, Šibenik, 10:00

04.05.2017.

Poštovani poduzetnici! Vi ste u središtu svih naših aktivnosti.
Gospodarsku i razvojnu politiku temeljimo na izgradnji poticajnog, jednostavnijeg i sigurnog poslovnog okruženja u kojemu ćete vi svoj poslovni projekt pretočiti u stvarnost, rasti i razvijati se.

S tim ciljem provodimo poticajne mjere za poboljšanje konkurentnosti osobito mikro, malih i srednjih poduzetnika. Osigurali smo za vaše projekte bespovratna sredstva iz fondova Europske unije kojima je svrha izravno potaknuti vaš razvoj i rast te provodimo niz mjera kako bismo oslobodili poduzetnika od suvišnih administrativnih tereta i stvorili uvjete za poticajnije poslovno okruženje i jednostavnije poslovanje.
Ovogodišnji dvodnevni program našeg tradicionalnog savjetovanja i susreta s poduzetnicima započinje 4. svibnja (četvrtak) u 10 sati. Dođite i saznajte više o raspoloživim bespovratnim potporama iz proračuna Europske unije, kreditnim sredstvima koja su vam na raspolaganju, o natječajima koji su u tijeku, koji su najčešći propusti kod prijave projekata i kako ih izbjeći, što poduzetnicima donosi Nacionalni program reformi, koja je uloga potpornih institucija, više o start-up poduzetništvu i ključnoj ulozi inovacija i digitalizacije u podizanju konkurentnost. Možete poslušati iskustva poduzetnika koji su uspješno realizirali projekt uz potpore Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, a najboljima u 2016. godini dodijeliti ćemo priznanja u posebnom programu prve večeri.

5. svibnja održati će se panel rasprava u kojoj će sudjelovati potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske, dr. sc. Martina Dalić i ministri iz resora ključnih za rast poduzetništva, te još niz aktualnih tema o kojima vas želimo informirati.

Prijavite se on-line na mrežnim stranicama www.mingo.hr.

PROGRAM
vrh stranice
vrh stranice