02.03.2020. Predstavljanje RuralNET aplikacije; Općina Jarmina, Vl. Nazora 2, 12:00

02.03.2020.

U okviru projekta LOKO LAG, ovim putem Vas pozivamo na predstavljanje RuralNET aplikacije koja će se održati u ponedjeljak 02. ožujka 2020. godine s početkom u 12 sati u prostorijama Općine Jarmina, Vladimira Nazora 2, Jarmina s početkom u 12 sati.

Inače, nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa Bosutski niz, uz partnere: Hrvatska udruga poslodavaca - Regionalni ured Osijek, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Vinkovci i Općina Jarmina. Ukupna vrijednost projekta 871.351,05 kuna, a projekt u trajanju jedne godine završava krajem ožujka.

Svrha projekta je smanjiti visok udjel nezaposlenosti na području LAG-a (25,37%), povećati konkurentnost na tržištu rada, povećanje stupnja obrazovanja i ulaganje u razvoj aplikacije RuralNET i cjeloživotno obrazovanje. Također, projektom se želi razviti nove vještine kod djece i osoba koje aktivno traže posao, educirati osobe koje aktivno traže posao (Engleski i Njemački jezik, ECDL), kao i edukacija djece (14 osnovnih škola na području LAG –a), rad i upoznavanje sa radom dronova, te rad sa ARDUINO setovima.

Aplikacija RuralNET je razvijana preko projekta, a njena svrha je povezivanje poslodavaca i posloprimaca radi obostranog zadovoljstva kako u pronalaženju kvalitetnih i sposobnih radnika tako i pronalaženju kvalitetnih poslova za nezaposlene.

Sudjelovanje je besplatno, te molimo da svoj dolazak potvrdite elektronskim putem na: lokolag1@gmail.com do petka 28. veljače 2020. godine.

vrh stranice