01.06.2022. Radionica "Kako upravljati konfliktima te pobijediti u svim pregovorima i sporovima, Split, Hotel Mondo, Stinice 5

01.06.2022.

Poštovana/i,

raduje nas što vas možemo pozvati na  radionicu izuzetnog predavača Srđana Šimca

Kako upravljati konfliktima te pobijediti u svim pregovorima i sporovima

koja će biti održana

u Splitu, 01. lipnja 2022. u Splitu, Hotel Mondo, Stinice 5,  s početkom u 10:00 sati.

Očekivano trajanje radionice je 2 sata (ovisno o pitanjima), s uključenim kratkim coffee breakom.

O temi:

Konflikti su sastavni dio života i poslovanja. Neizbježni su. Ma koliko ih izbjegavali i smatrali neugodnima, ne možemo ih izbjeći. Što to više činimo, to oni postaju veći. Zato naučimo kako se suočiti s njima i kako preuzeti odgovornost za njihovo pravovremeno rješavanje. Naučimo našim konfliktima oduzeti negativni predznak i njihove potencijalne destruktivne posljedice pretvoriti u konstruktivne prilike.

 

Opsjednuti smo uspjehom i pobjeđivanjem u odnosima i u poslovanju. Želimo pobijediti u svakom neslaganju, konfliktu, pregovorima ili u pravnom sporu. Rijetko razmišljamo da jedini uspjeh u njima zapravo nije pobjeda, već njihovo rješenje. Svaka pobjeda u poslovnom odnosu predstavlja njegov kraj. Zato umjesto da se pitamo „kako pobijediti u konfliktu?“, upitajmo se „što ćemo učiniti da konflikt nestane?“

Da bi u tome u uspjeli trebamo prvo naučiti kako pobijediti našeg najvećeg „protivnika“ – sebe. Na taj način svako suprotstavljanje možemo pretvoriti u suradnju, a suradnju u zajedničku pobjedu. 

O PREDAVAČU:

Srđan Šimac je prije svega čovjek. Sudac je Visokog trgovačkog suda RH, arbitar i predsjednik Hrvatske udruge za medijaciju (HUM). Najdraža mu je uloga medijatora (mirotvorca) i edukatora. Iskusan je u rješavanju konflikata i sporova te ranom upravljanju njima, kao i u vođenju, upravljanju i organizacijskim vještinama. Specijalizirao se za edukacije vezane za medijaciju, pregovaranje, komunikacijske vještine i upravljanje unutarnjim i vanjskim konfliktima, te za edukacije za menadžere i lidere. 

Medijator je na medijacijskim listama u zemlji i inozemstvu (Washington, London, Beč, Rim, Beograd). Međunarodno je priznati trener medijatora i promotor medijacije kao vjerojatno najefikasnijeg načina upravljanja konfliktima. Član je više međunarodnih organizacija, autor brojnih stručnih članaka te dobitnik više domaćih i inozemnih medijacijskih nagrada. Pomogao je stotinama osoba, tvrtki i organizacija riješiti njihove konflikte te izvansudske i sudske sporove. Srđan voli ljude, životinje, prirodu, sport, rock muziku i motore.

Svoj dolazak ljubazno molimo prijavite na hup-split@hup.hr najkasnije do 30. svibnja 2022. godine.

Prijavom ste osigurali mjesto na radionici. Sudjelovanje je besplatno. Nadamo se da nećete propustiti jedinstvenu priliku poslušati uživo ovog predavača!

 

vrh stranice