Završna konferencija projekta Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu

19.09.2016.

Na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu je u petak, 16.09.2016. godine održana završna konferencija projekta "Razvoj standarda kvalifikacija i preddiplomskih studijskih programa na Tekstilno-tehnološkom fakultetu" (broj: HR 3.15-0026). Opći cilj projekta je unaprjeđenje kvalitete visokog obrazovanja u području tekstilne tehnologije i inženjerstva, te tekstilnog i modnog dizajna, kroz razvoj i provedbu Hrvatskog kvalifikacijskog okvira.
Na završnoj konferenciji je voditeljica projekta, izv. prof. dr. sc. Vesna Marija Potočić Matković predstavila rezultate projekta, a osvrt na svoju ulogu u samom projektu, dali su predstavnici partnerskih institucija - Sveučilišta u Zagrebu Centra za obrazovanje nastavnika i Centra za savjetovanje i podršku studentima, Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu Sveučilišnog računskog centra, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatskog inženjerskog saveza tekstilaca.

Prezentaciju preuzmite ovdje
vrh stranice
vrh stranice