Za novog predsjednika HUP Podružnice Varaždin izabran Tihomir Premužak, predsjednik uprave Vetropack Straže

29.06.2018.

Varaždin, 29.6.2018. – Jučer je u prostorijama Park boutique hotela u Varaždinu održana izborna Skupština HUP Podružnice Varaždin na kojoj je izabran novi izvršni odbor Podružnice kao i novo predsjedništvo.

Na Skupštini su usvojeni program rada i djelovanja HUP Podružnice Varaždin za naredno razdoblje kao i izvješće o radu Podružnice za prethodnu godinu. Skupština je otvorena predstavljanjem ključnih zakonodavnih aktivnosti i uspješnica HUP-a ostvarenih u 2017. godini.  Za predsjednika HUP Podružnice Varaždin u novom četverogodišnjem mandatu izabran je Tihomir Premužak, predsjednik uprave Vetropack Straže, a za dopredsjednike Bernarda Cecelja, direktorica tvrtke Bernarda i Franjo Turek, predsjednik uprave MIV-a.

Zaključno je članovima Skupštine predstavljeno HUP-ovo istraživanje “Novi hrvatski iseljenici: Privremeni rad ili trajno iseljenje?” koje je pokazalo alarmantne podatke o tome koji profil ljudi većinski iseljava iz zemlje, a radi se prije svega o visoko obrazovanim, mladim ljudima, od kojih su mnogi bili zaposleni na neodređeno vrijeme prije odlaska u inozemstvo.


vrh stranice
vrh stranice