VAŽNA OBAVIJEST-ODGAĐA SE DAN PODUZETNIKA

06.07.2022.

Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo kako se ovogodišnji Dan poduzetnika 2022: Odgovornost za promjene, predviđen za četvrtak, 7. srpnja 2022, u Hotelu Westin zbog nepredviđenih okolnosti, odgađa za jesen.

 

Dan poduzetnika najvažniji je godišnji susret članova Hrvatske udruge poslodavaca, na kojem se, u dijalogu s Vladom i socijalnim partnerima, tradicionalno raspravlja o temama važnim za rast gospodarstva, razgovara o problemima i nude prijedlozi rješenja.

 

Hrvatska udruga poslodavaca krovna je udruga poslodavaca u Republici Hrvatskoj, jedini reprezentativni predstavnik poslodavaca, te socijalni partner Vladi i sindikatima. Prijedlozi izmjena i dopuna Zakona o radu i prijedlog porezne reforme, centralne teme ovogodišnjeg Dana poduzetnika, predstavljaju ključne mjere koje imaju izravan utjecaj na konkurentnost hrvatskog tržišta rada. Zbog važnosti tema, smatramo da na Danu poduzetnika moramo fokusirano o njima raspravljati s odgovarajućim sugovornicima iz Vlade Republike Hrvatske, koji imaju mandat donositi odluke i provoditi nužne reforme za rast hrvatskog gospodarstva.

 

O novom datumu Dana poduzetnika obavijestit ćemo vas u najskorijem roku.

 

S poštovanjem,

Mihael Furjan                                                                           Damir Zorić

Predsjednik                                                                              Glavni direktor                                                                              

 

vrh stranice
vrh stranice