U Vukovaru održan interaktivni seminar Razvoj inovacije u poslu”

16.10.2019.

Na traženje članova HUP-a, HUP Regionalni ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji sa VURA d.o.o. i Simbex Akademijom organizirao je seminar na temu: „Razvoj inovacije u poslu“ danas 16. listopada 2019. godine u Vukovaru.

Razvoj inovacije u poslovnom okruženju, u današnje vrijeme kada se čini kao da se sve razvija brzinom munje, može zaista biti veliki izazov. Što su zapravo inovacije i postoji li u poslu neki jednostavniji pristup za ostvarivanje takvih poslovnih rješenja?

Potraga za nečim novim i drugačijim može mnogo puta djelovati kao potraga za iglom u plastu sijena ili kao potraga za blagom uz mape koje je gotovo nemoguće iščitati... Neke stvari mogu biti jednostavnije, samo drukčiji pogled i pristup već mogu biti dovoljni za nešto potpuno novo i drugačije.

Naravno, ne postoji čudotvorni lijek za sve što se na tržištu događa, ali je ponekad samo jedan detalj, koji do sada nismo uočili (jer nismo znali gdje gledati), taj koji će učiniti razliku i napraviti neki pomak...

Bez očekivanja magije, uz očekivanje zanimljivog sadržaja prožetog "inovativnim" pristupom, polaznici seminara su odradili prvi korak u promjeni percepcije.

Izvrstan seminar prema mišljenju polaznika, održala je Irena Sužnjević.

I ovaj seminar je održan u okviru PUMA programa u Vukovarsko-srijemskoj županiji kojeg HUP Regionalni ured Osijek provodi više od deset godina.

vrh stranice
vrh stranice