U Slavonskom Brodu održana sjednica Izvršnog odbora HUP Podružnice Osijek

25.10.2019.

U Slavonskom Brodu, u organizaciji člana Izvršnog odbora HUP-a Osijek Inin d.o.o. 25. listopada 2019. godine održana je 5. redovita sjednica Izvršnog odbora HUP-a Osijek koja je ujedno i zadnja u ovom sastavu prije održavanje izborne skupštine HUP-a Osijek zakazane za 03. prosinca 2019. godine

Na sjednici se raspravljalo o izvješću o radu u proteklom trogodišnjem razdoblju (2016. do 2019.), kao i o planu i programu rada za naredno trogodišnje razdoblje (2019. – 2022.). Članovi su jednoglasno usvojili izvješće o radu, kao i plan i program rada, te su iskazali zadovoljstvo radom ureda u pogledu svih aktivnosti.

HUP Osijek se zahvaljuje članovima Izvršnom odboru na njihovom dosadašnjem radu, a sastav Izvršnog odbora HUP-a Osijek činili su sljedeći članovi: predsjednik Denis Sušac – Mono d.o.o., dopredsjednik Dalibor Ptačnik – Tang d.o.o., te članovi: Ivana Buday – Primum Vukovar, Branka Hitner – Carta d.o.o., Danijel Zadjelović – Lipik Glas d.o.o., Damir Kobaš – Same Deutz Fahr Žetelice d.o.o., Vlado Krauthaker – Vinogradarstvo i podrumarstvo Krauthaker, Zvonimir Bartolić – Spider grupa d.o.o. i Igor Majdandžić – Inin d.o.o., budući da njihov mandat u Izvršnom odboru uskoro završava, održavanjem izborne skupštine HUP-a Osijek.

vrh stranice
vrh stranice