U Lipiku održana sjednica Izvršnog odbora HUP Podružnice Osijek

01.07.2019.

U Lipiku, u organizaciji člana Izvršnog odbora HUP-a Osijek Lipik Glas d.o.o. 28. lipnja 2019. godine održana je redovita sjednica Izvršnog odbora HUP-a Osijek na kojem se raspravljalo o izvješću o radu od prethodne sjednice, kao i o planu i programu rada za naredno razdoblje. Time je nastavljena tradicija održavanja sjednica Izvršnog odbora u različitim županijama pod ingerencijom HUP-a Osijek.

Članovi Izvršnog odbora HUP-a Osijeka jednoglasno su usvojili izvješće o radu, kao i jednoglasno usvojili i plan i program rada ureda za naredno razdoblje, od kojih izdvajamo: predviđen veliki broj seminara u okviru PUMA programa s aktualnim temama, nastavak rada u tripartitnim tijelima, okrugli stolovi s aktualnim temama, itd. Time se i dalje jača značaj ureda, kako među članstvom, tako i široj javnosti. Na sjednici je dana podrška čelništvu HUP-a na nacionalnoj razini u daljnjim pregovorima u svezi porezne reforme, bolovanja, izmjene Zakona o radu, kao i svim drugim mjerama HUP-a za poboljšanje poslovnog okruženja u cjelini.  

Sastav Izvršnog odbora HUP-a Osijek čine sljedeći članovi: predsjednik Denis Sušac – Mono d.o.o., dopredsjednik Dalibor Ptačnik – Tang d.o.o., te članovi: Ivana Buday – Primum Vukovar, Branka Hitner – Carta d.o.o., Danijel Zadjelović – Lipik Glas d.o.o., Damir Kobaš – Same Deutz Fahr Žetelice d.o.o., Vlado Krauthaker – Vinogradarstvo i podrumarstvo Krauthaker, Zvonimir Bartolić – Spider grupa d.o.o. i Igor Majdandžić – Inin d.o.o.. Sljedeća sjednica dogovorena je u listopadu ove godine u Slavonskom Brodu kod člana Inin d.o.o.

vrh stranice
vrh stranice