Svijet ChatGPT-a u poslovnoj svakodnevnici

22.09.2023.

U suvremenom poslovnom okruženju, tehnološke inovacije igraju ključnu ulogu u stvaranju konkurentske prednosti. Jedna od najvažnijih tehnologija koja je postala središnji dio poslovnih strategija i operacija je Umjetna Inteligencija (AI). Ova radionica će vas upoznati s osnovama AI, kako se koristi u različitim sektorima poslovnog svijeta i kako je možete integrirati u svoj posao kako biste optimizirali procese, povećali produktivnost i stvorili inovativne proizvode i usluge.

 

VRIJEME I MJESTO 

Datum: 22. rujna 2023 od 8.00 do 11.00h

LokacijaUčionica 40 u Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, Ulica grada Vukovara 68, Zagreb

PRIJAVA

Ciljevi radionice:

·       Razumjeti osnovne koncepte Umjetne Inteligencije.

·       Prepoznati primjene AI u različitim poslovnim sektorima.

·       Osvježiti znanje o najnovijim alatima i tehnologijama u okviru AI.

·       Naučiti kako implementirati AI rješenja za rješavanje poslovnih problema.

Radionica je namijenjena svima koji imaju računalni posao i žele povećati svoju produktivnost.
 

PREDAVAČ: Alen Anđelić

Alen Anđelić prepoznatljivo je ime u svijetu digitalnog marketinga i video produkcije, posebno među entuzijastima i profesionalcima u Hrvatskoj. Osim što je predavač na Pučkom otvorenom učilištu Zagreb, gdje prenosi svoje bogato znanje i iskustvo mlađim generacijama, Alen je i osnivač uspješne firme specijalizirane za digitalni marketing i video produkciju.
No, ono što Alena izdvaja od mnogih drugih stručnjaka u industriji je njegova strast prema inovacijama, posebno prema umjetnoj inteligenciji. Vjerujući da AI može revolucionirati svijet marketinga i produkcije, Alen aktivno integrira ove tehnologije u svoje poslovne strategije i kampanje. Umjetna inteligencija mu omogućuje analizu velikih količina podataka u stvarnom vremenu, predviđanje ponašanja korisnika i personalizaciju sadržaja na način koji prije nije bio moguć.
vrh stranice