SUDJELUJTE U HUP ISTRAŽIVANJU o zadovoljstvu studentskim praksama

05.12.2019.

U sklopu projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade, Hrvatska udruga poslodavaca provodi veliko istraživanje među poslodavcima i studentima o zadovoljstvu programima studentskih praksi i pripremljenosti studenata za radno mjesto.

Želimo čuti vaše mišljenje te vas pozivamo da sudjelujete u ovom velikom istraživanju. Ukoliko ste imali studenta/e na praksi, odvojite malo vremena i ispunite kratki upitnik i ocijenite studenta, dok će studenti ocijeniti vas, poslodavca tj. svog mentora u organizaciji. 

Rezultate istraživanja predstavit ćemo na velikoj konferenciji početkom sljedeće godine na kojoj ćemo, kako bismo obilježili kraj II. faze projekta Inicijativa privatnog sektora za mlade, odati priznanje poslodavcima – najboljim praksodavcima prema rezultatima istraživanja. Istaknut ćemo i visoka učilišta čiji su se studenti, prema ocijeni mentora i poslodavaca, pokazali najspremnijima za buduća radna mjesta.

LINK na upitnik za poslodavce – idealna osoba za ispunjavanje upitnika je mentor tj. osoba koja je vodila studenta kroz praksu:

https://www.surveymonkey.com/r/inicijativa-mentori

Pozivamo sve članove Hrvatske udruge poslodavaca da sudjeluju u istraživanju, bez obzira jeste li dogovarali prakse preko portala http://inicijativazamlade.hup.hr/ ili ne. Rok za ispunjenje upitnika za mentore je ponedjeljak, 23. prosinca 2019.

Također vas molimo da proslijedite niže navedeni link studentima koji su kod vas bili na praksi kako bi oni ispunili svoj dio upitnika. Isti ćemo upitnik poslati i studentima i visokim učilištima.

LINK na upitnik za studente:

https://www.surveymonkey.com/r/inicijativa-studenti

Rok za ispunjenje upitnika za studente je ponedjeljak, 23. prosinca 2019.

Za dodatne informacije vezano za istraživanje i sam projekt Inicijativa privatnog sektora za mlade, kontaktirajte gđu. Vali Marszalek, savjetnicu za održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje i izvršnu direktoricu Global Compact Hrvatska, vali.marszalek@hup.hr; 01 / 4897 566.

vrh stranice
vrh stranice