Što će na Danu velikih planova otkriti premijer Milanović i ministar Lalovac?

24.09.2014.

Poslovni tjednik Lider, nakon pet uspješnih konferencija, i ove godine organizira Dan velikih planova. Konferencija će se održati 26. rujna, a zamišljena je kao izravna i korisna pomoć u poslovanju, a sudjelovat će, među ostalima, premijer Zoran Milanović, ministar financija Boris Lalovac, te novi predsjednik Uprave Raiffeisen banke Michael Müller.

Organizacijski partner Dana velikih planova je Hrvatska udruga poslodavaca.
Cilj konferencije je dati korisne i upotrebljive informacije za izradu i doradu planova u ovim kompliciranim vremenima, te ponajprije kako se snaći u danim okolnostima. Namjera je i dati poduzetnicima i svima koji rade poslovne planove za 2015. godinu praktične upute za usvajanje optimalnih projekcija. Prezentirat će se i procjene o tome kakva će biti sljedeća poslovna godina, tako da svatko može odabrati kombinaciju signala koji mu se čine najvažnijima.

U vremenima koje najblaže rečeno možemo nazvati turbulentnima, pomoć gospodarstvu još je aktualnija. Bez pravih informacija impulsa teško će biti odabrati pravi smjer. Odluku o optimalnom planu svaki poduzetnik će donijeti sam, a govornici i panelisti na konferenciji predstaviti će neke aspekte poslovnih prognoza i uvid kako na poslovnu budućnost gledaju tržišni lideri.

U prvom dijelu konferencije "Makroskopu" premijer će predstaviti Vladinu politiku u sljedećem razdoblju, a prezentirat će se i predviđanja za financijski sektor koja će bitno odrediti kretanja u biznisu. U drugom dijelu tražimo šanse u pokretačima rasta: investicijama, izvozu, osobnoj i državnoj potrošnji, kao i poslovnom sektoru. Svoje viđenje, poslovne mogućnosti i opasnosti predstavit će na tri okrugla stola predsjednici uprava vodećih kompanija. Predavači iz vrha poslovne scene i znatan broj sudionika, mahom srednjeg i visokog menadžmenta, garancija su vrhunske rasprave i neophodnih informacija o sljedećoj poslovnoj godini.

Za precizne procjene parametara koje poduzetnici moraju uključiti u planiranje nove poslovne godina najbolje je poslušati one koji na njih snažno utječu. Ne propustite poslušati kako lideri planiraju sljedeću godinu. Među predavačima iz poslovnog svijeta na konferenciji će sudjelovati Danko Končar, Tomislav Debeljak, Miroslav Dragičević, Marijan Kostrenčić, Ivan Tolj, Marko Pipunić, Branka Slaveska, Tomislav Mazal, Neven Antičević, Ante Mandić, Loran Pejčinoski i drugi.
vrh stranice
vrh stranice