Sjednica Izvršnog odbora Podružnice Rijeka

30.11.2012.

U prostorijama HUP-a Rijeka dana 30. studenog 2012. godine. održana je sjednica Izvršnog odbora Podružnice Rijeka. Sjednicu je vodio predsjednik IO Podružnice gosp. Ivan Funčić. Direktor regionalnog ureda Nenad Seifert iznio je i obrazložio Izvješće o radu Podružnice za 2012. godinu. 
Djelovanje HUP-a Rijeka, na tragu djelovanja HUP-a u cjelini temeljilo se na kontinuiranom naglašavanju važnosti društvene uloge poslodavaca, jačanje pozicije HUP-a u javnosti, konkretnoj suradnji s tijelima lokalne uprave i samouprave te jačanju tripartitnih odnosa na lokalnoj razini. Članovi Izvršnog odbora HUP-a Rijeka jednoglasno su podržali sadržaj i obim aktivnosti Podružnice u 2012. godini.

Direktor podružnice je predstavio i plan aktivnost za slijedeću godinu koji se temelji na promociji poduzetništva, lobiranju za interese članova, jasnom artikuliranju poslodavačkih stavova i pravnoj pomoći članstvu. Članovi Izvršnog odbora HUP-a Rijeka su jednoglasno podržali i plan aktivnosti Podružnice za slijedeću godinu.
Članovima IO predstavljeni su i programi edukacije koji se provode u suradnji s Primorsko-goranskom i Istarskom županijom, te Sveučilištima u Rijeci i Puli, kao i EU projekti u kojima kao partner sudjeluje HUP Rijeka.

Na završetku sjednice predsjednik IO je pozvao članove na svečanost povodom proslave 50. obljetnice rada i poslovanja društva Protect d.o.o.
vrh stranice
vrh stranice