Šibensko-kninska županija objavila javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima

09.07.2020.

Šibensko-kninska županija je objavila javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2020. godini. Korisnici mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća koja su registrirana i djeluju na području županije te imaju najmanje jednu zaposlenu osobu. Javni poziv je otvoren do iskorištenja osiguranih sredstava, a najkasnije do 1. prosinca 2020. godine.

Poticajna sredstva se mogu dodjeljivati gospodarskim subjektima za sufinanciranje troškova marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i usavršavanja te kupnju dugotrajne imovine za registriranu djelatnost i to do 80% prihvatljivih ostvarenih troškova, a najviše do 10.000,00 kuna. Iznimno, kod kupnje strojeva, opreme, alata i poslovnih softwera, ukoliko pojedinačna nabavna vrijednost nove opreme je iznad 2.500,00 kuna i prelazi iznos od 25.000,00 kuna bez PDV-a, može se odobriti do najviše 20.000,00 kuna. 

Cjeloviti tekst Programa i obrasci zahtjeva su dostupni na internetskoj stranici Šibensko-kninske županije www.sibensko-kninska-zupanija.hr.

vrh stranice
vrh stranice