Radionica Google Adwords održana u Splitu

30.01.2019.

Hrvatska udruga poslodavaca Regionalni ured u Splitu u partnerstvu s Google Hrvatska održao je u sklopu programa Digitalna Garaža radionicu na temu GOOGLE ADWORDS. Iznimno zanimljivo predavanje je održala Matea Brstilo, predavačica više marketinških i informatičkih seminara u Algebri i predaje u sklopu projekta Google digitalna garaža.

Na današnjoj radionici polaznici su mogli naučiti kako privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate. Posebno je bilo zanimljivo poslušati o trikovima oglašavanja, kako s malim budžetom prestići konkurenciju, kao i odgovor na pitanje što su dugorepe ključne riječi. U dinamičnom razgovoru, polaznici su dobili odgovore na pitanja kako pronaći svoj cilj i po ciljanoj publici odabrati gdje se oglašavati.

Googleova inicijativa se provodi u partnerskoj suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca i Otvorenim učilištem Algebra. Cilj inicijative je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja malim i srednjim tvrtkama, a ovakve radionice će biti organizirane jednom mjesečno.

vrh stranice
vrh stranice