Projekt Žene na tržištu rada predstavljen medijima

11.02.2011.

11. veljače 2011. u prostorijama HUP-a regionalnog ureda Split, održana je zajednička konferencija za novinare Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija, Udruge Domine i HZZ-a Područne službe Split
11. veljače  2011. u prostorijama HUP-a regionalnog ureda Split, održana je  zajednička konferencija za novinare Hrvatske udruge poslodavaca Podružnice Dalmacija, Udruge Domine i HZZ-a Područne službe Split.

 Na konferenciji za novinare, projekt Žene na tržištu rada  prezentirala je voditeljica projekta Nina Šimunović iz Udruge Domine, a govorili su i Mirjana Kučer, izvršna koordinatorica Udruge Domine  te predstavnici  partnerskih institucija, Renato Jerončić (HZZ) i Vesna Ivić.Šimetin (HUP)

Projekt  Žene na tržištu rada, vrijedan 150 000 eura i financiran od strane EU započeo je u studenom 2010. Partneri u projektu su Udruga Domine, kao nositelj projekta, Hrvatska Udruga poslodavaca Split i HZZ Podrućna služba Split. Projekt obuhvaća nove modele zapošljavanja najugroženijih skupina nezaposlenih žena, a u njemu  sudjeluju poslodavci, članovi HUP-a i nezaposlene žene sa područja Splitsko-dalmatinske županije.

vrh stranice
vrh stranice