Projekt Lokalnim partnerstvom do svijeta rada - objavljeni dobitnici vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i /ili usavršavanja

18.12.2019.

Nositelj projekta Lokalnim partnerstvom do svijeta rada CEDRA Split, u kojem je partner Hrvatska udruga poslodavaca, obavještava zainteresiranu javnost kako su objavljeni rezultati natječaja za dodjelu vaučera nezaposlenim osobama s područja Splitsko-dalmatinske županije, koji je objavljen 15. studenog 2019. godine.

Pristigle su ukupno 42 prijave koje je zaprimilo stručno povjerenstvo za dodjelu vaučera.

Temeljem javnog poziva za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe te nakon provjere dokumentacije i procjene prijava, tročlano povjerenstvo je donijelo odluku o izboru 39 kandidata koji su ostvarili pravo na vaučer.

Projektnim proračunom osigurano je ukupno 40 vaučera u vrijednosti do 2.500,00 kuna koje je potrebno iskoristiti najkasnije do kraja veljače 2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije. Temeljna svrha dodjele vaučera je pružiti nezaposlenim osobama mogućnost stjecanja novih znanja i vještina iz željenog područja kao i osigurati njihovu veću kompetentnost i konkurentnost na tržištu rada.

Kandidati koji nisu ostvarili pravo na besplatni vaučer, mogu se ponovo prijaviti u veljači, kada će biti objavljen poziv za dodjelu preostalih vaučera.

vrh stranice
vrh stranice